TERAPIA ABA (Applied Behavioral Analysis) este analiza comportamentală aplicată, prin care copilului îi sunt predate toate  abilităţile pe care nu le stăpâneşte bine, conform vârstei sale. Această predare se face “pe paşi”, ţinându-se cont de vârsta sa cronologică şi mentală, de problemele comportamentale şi de gradul de afectare.

Cum te ajut?

  • Ne jucăm împreună cu mami şi/sau tati, prezenţa lor este obligatorie la primele şedinţe! (adică evaluăm prin joc abilităţile tale!)
  • Evaluăm abilităţile sociale în mediu (parc, grădiniţă, orice mediu unde este nevoie de interacţiune!)
  • Structurăm împreună, eu şi familia ta, un program adaptat nevoilor tale, care să te ajute să te integrezi în mediul social şi academic
  • Construim un program individualizat, care include îmbinarea mai multor abordări terapeutice: PECS, TEACCH, RDI, FLOORTIME- DIR, SON-RISE, More than Words, MIFNE, Terapia axată pe comportamente verbale.
  • Ne revedem lunar pentru a contoriza progresul tău şi a instrui echipa de terapeuţi care te ajută să te dezvolţi frumos

 ¤ Foarte important: Terapia ABA şi toate celelalte abordări menţionate mai sus  nu se aplică numai copiilor cu tulburări de spectru autist!

Programează o întâlnire

Programează o întâlnire cu Monica Zincă. Vă alegeți o zi și o oră disponibilă, scrieți cu atenție datele și de restul ne ocupăm personal.

În cazul în care ați făcut programarea, în calendar nu va mai apărea disponibil intervalul orar solicitat, iar dumneavoastră veți primi un e-mail de confirmare a întâlnirii.

Important: ora setată este pentru România. În cazul în care sunteți în altă țară, vă rugăm să verificați fusul orar.

book2

Calendar

[booked-calendar]

0
error: Acest continut este protejat !!