Când cei ce au văzut iadul cu ochii proprii, cei ce au trăit durerea până în măduva oaselor, cei ce au fost trădați, umiliți, neglijați, aruncați, operați pe suflet deschis și lăsați să-și dea duhul pe pământul pustiu al iluziei că “pe lumea cealaltă vor plăti cei ce le-au tăiat aripile”, au datoria de a-și scrie poveștile devenirii.

Acum. Aici, pe lumea asta!

Au nu doar datoria, ci și meritul de a se fi ridicat deasupra propriilor alegeri greșite de odinioară, spre a-și ajuta semenii să-și folosească aripile de care au și uitat…

Cei ce s-au oprit odată pe marginea prăpastiei și au ales să se întoarcă la viață, merită să iasă de sub mormanul de frici și să vorbească despre putere. Despre curaj și Adevăr.

Adevărul că Dumnezeu spune Nu atunci când știe ce ți-a pregătit. Că spune DA numai când ai acceptat ceea ce ți-a fost scris cu mână sigură și tace când tu te încăpățânezi să faci ca tine.

Fiecare din cei ce aveți povești din care ceilalți pot învăța dumnezeirea, ridicați-vă viața și aruncați cu ea în lume! E nevoie de voi, să împrăștiați binecuvântare și dreptate!

Voi știți cel mai bine că Dumnezeu nu se lasă niciodată batjocorit de cei ce aleg să-I înjunghie creației Lui inima.

Dacă simțiți vreodată nevoia să vă răzbunați pe cei ce v-au rănit fără să meritați, faceți-o scriindu-vă poveștile vindecării, ale puterii unui Dumnezeu care niciodată nu ignoră, ci așteaptă momentul potrivit pentru a ne oferi mult mai mult decât am putut noi să sperăm vreodată!

Numiți RĂZBUNARE, dacă vreți, curajul de a face bine celorlalți prin poveștile voastre. Și rugați-vă ca prin ele și cei ce v-au făcut rău sa-L întâlnească pe Dumnezeu!

Fiți plini de râvnă în a vă iubi pe voi înșivă, spre a-i putea iubi pe ceilalți și alegeți să-L credeți pe Dumnezeu pe cuvânt atunci când spune  că dă oameni pentru noi și popoare pentru viața noastră!

Știi, om bun? Ți-a fost dat un număr de talanți, și acești talanți sunt sunt oamenii pe care să-i aduci la viață prin povestea ta! Nu-i îngropa de teama rușinii de cine ai fost, de frica celor ce vor lovi în tine și nu tăcea pentru că lumea îți spune că n-ai talent în ale oratoriei!

Alege să-ți înmulțești bincuvântările fiind o lumină în întunericul lumii în care tu însuți ai fost într-o zi!

Dacă articolele mele îți sunt de ajutor, te încurajez să ajuți cu un SHARE pentru ca ele să ajungă la cât mai multe persoane, să dai un like paginii Învață.Crede.Iubește , să te abonezi la canalul meu de Youtube,AICI și să te înscrii în grupul NU EȘTI SINGUR PE LUME, aici!

Leave a Comment

0
error: Acest continut este protejat !!