Cum te ajut?

Ştiu că timpul este cel mai greu de găsit în secolul nostru, şi cu atât mai mult cu cât tuturor ni s-a dat acces, la naştere, la acelaşi număr de ore zilnic: 24.

Aşadar, pentru că ştiu cum este şi traficul în Bucureşti, dar şi dezamăgirea că nu poţi ajunge la psihoterapeutul pe care îl doreşti pentru că eşti foarte departe, poate chiar în afara

României, vin în sprijinul tău, oferindu-ţi posibilitatea de a primi consiliere direct de pe canapeaua ta.

De asemenea, dacă îţi doreşti să nu existe posibilitatea de a te întâlni întâmplător cu anumite persoane care să afle că eşti într-un proces de psihoterapie, ori, din motive de sănătate, nu te poţi deplasa până la cabinetul meu, putem lucra împreună exact de unde eşti.

Indiferent care sunt motivele pentru care nu poţi fi prezent fizic pentru terapie, există posibilitatea de a vindeca răni. De a găsi soluţii la orice dificultate şi de a-ţi schimba viaţa.

Fie că ai nevoie de consiliere individuală, de cuplu sau de familie, putem lucra împreună, de la doar un click distanţă.

Programează o întâlnire

Programează o întâlnire cu Monica Zincă. Vă alegeți o zi și o oră disponibilă, scrieți cu atenție datele și de restul ne ocupăm personal.

În cazul în care ați făcut programarea, în calendar nu va mai apărea disponibil intervalul orar solicitat, iar dumneavoastră veți primi un e-mail de confirmare a întâlnirii.

Important: ora setată este pentru România. În cazul în care sunteți în altă țară, vă rugăm să verificați fusul orar.

book2

Calendar

[booked-calendar]

0
error: Acest continut este protejat !!