desprex

Bună! Sunt Monica Zincă.

Soție și psihoterapeut de familie și psihopedagog.

Mi-am început viața într-un sătuc din Oltenia, unde am fost înconjurată de dragostea bunicii paterne.

La 3 ani și jumătate “m-am transferat” în casa părinților mei, într-un orășel din aceeași Oltenie, unde am crescut într-un mediu toxic, plin de abuz și alcool.

Traumele din propria mea copilarie, relația disfuncțională a părinților mei și apoi divorțul lor m-au dus pe drumul psihologiei.

La divorțul părinților mei am aflat că adulţii se răzbună unul pe altul prin copil, pe care îl folosesc pe post de armă împotriva fostului partener.

(Târziu am aflat că forma aceasta de răzbunare se numește alienare parentală.)

De acolo până la tânăra care a învățat că abuzul este normal n-a mai fost decât un pas: acela al intrării în relații toxice, cu bărbați abuzivi.

Căutându-mi mereu identitatea, strigând după acceptarea și iubirea tatălui meu, m-am implicat peste 10 ani în relații toxice, cu bărbați care m-au abuzat și trădat repetat și m-au acuzat de nebunie.

Am acceptat abuzurile și Infidelitățile repetate ale partenerilor mei timp de 10 ani.

Am suferit toate formele de abuz existente.         

Până într-o zi, când am decis că e timpul să mă iubesc.

Am apelat la psihoterapie şi au urmat 6 ani de autocunoaştere şi vindecare.

Am aflat că nu eram nebună, ci dependentă de bărbați toxici.

După 6 ani de lucru cu mine, m-am căsătorit cu un bărbat minunat, pe care nu l-aş fi ales niciodată dacă nu decideam vindecarea.

Vindecare care m-a ajutat să îmi rescriu convingerile limitative  și să îmi descopăr misiunea personală.

În prezent ajut părinții divorțați/separați să renunțe la alienarea parentală , femeile să îşi găsească sensul și să-și restructureze Identitatea, după relații toxice  și părinții copiilor cu întârzieri în dezvoltare să își ajute copiii să fie independenţi.

0
error: Acest continut este protejat !!