“Mareeee, vino să îţi dau pe cineva la telefon!”

 

Am vorbit cu marea. Mi-ai împlinit şi visul acesta nespus nimănui, niciodată. Mi-ai dat-o la telefon pentru că avea ceva să-mi spună. Nu ştiai ce, dar simţeai că e ceva de neamânat !
În câteva cuvinte mi-a spus, ea, marea,  toată povestea sufletului tău.
“Fetiţă dragă, acum nu mult timp, palmele care acum iau câte puţin din mine să mă aducă ţie în sticluţă de 0,5, te-au mângâiat şi ţi-au scris pe chip: « Eşti altfel! »


Picioarele care acum au păşit până la mine să îţi aducă ţie vocea mea, s-au îndreptat către tine. S-au oprit câteva clipe şi după ce au spus pământului că ploaia nu va şterge urmele lor, pentru ca tu să poţi găsi mereu drumul până la dragostea ta, s-au încălţat cu pantofii iubirii de tine şi nu au mai simţit durerile drumului plin de cioburi, de temeri şi neîncrederi.

Spune-i ALTFEL „Te iubesc!”. Fă-i un cadou de neuitat: o fărâmă din sufletul tău transpusă în cuvinte. Comandă AICI povestea voastră de dragoste personalizată!

Ochii care acum se uită la mine pentru a vedea şi tu prin ei imensitatea mea, te-au privit pe tine şi au văzut, dincolo de aparenţă, sufletul care i-a făcut să nu mai dorească. O alta.  Să privească la celelalte şi să vadă, dincolo de ele, dragostea ta.
Gura care acum m-a chemat pe mine ţi-a şoptit numele atunci şi apoi a pus lângă el dorinţa sa: “Rămâi aşa cum eşti!”


Sufletul care acum te iubeşte, s-a deschis atunci în faţa ta şi ţi-a strigat sufletul să i se alăture în călătoria spre marea dragoste. A voastră.


Fetiţă mică, cel care acum s-a aplecat să-mi ţină mie telefonul, te-a strâns cândva în braţe pe tine, şi s-a aplecat apoi să adune de pe jos bucăţelele tale de suflet.

Sufletul ăla, tăiat de cuţite care şi-au luat singure dreptul să te facă fâşii. El le-a pus cap la cap şi a făcut din ele dragoste simplă.

 Şi-a riscat viaţa, pentru sufletul tău devenit puzzle.

Din care lipsea Ultima piesă.


A găsit-o, a pus-o la loc şi acum…
Continuaţi voi povestea, eu mă retrag la ţărm. Vă aştept într-o zi pe amândoi. Să mă strigaţi într-un glas pentru a-mi spune povestea voastră, sau pentru a mă da la telefon cuiva căruia să-i spun să aibă curaj, ca voi, să iubească fără bariere.
Iar pe tine, dragă fetiţă, te aştept să îmi spui în faţa lui că ştii că exişti la fel ca mine: într-un singur exemplar! Chiar dacă numele îţi este format din mai multe litere! Aşa cum şi eu am mai multe nume. Dar rămân MARE. Aşa cum tu rămâi… FEMEIE! (dar a lui!)”

 

[ulp id=’C8fFaJbxUq9DpQpZ’]
Comments
  • Claudia
    Răspunde

    Emotionant! De mult timp nu am mai avut “piele de gaina” citind ceva frumos si, pentru mine, pozitiv…Multumesc!

Leave a Comment

0
error: Acest continut este protejat !!