Încep direct, cu un tremur de inimă și cu o zbatere de suflet, să vă povestesc despre proiectul #eLiberare, în care m-am implicat pentru că voi, mami și tati, aveți nevoie să știți că există cu adevărat trafic de persoane. Și de voi depinde într-o mare măsură, viitorul copiilor voștri.

Lansez azi acest proiect pentru că am fost victima abuzurilor timp de 3 ani. Calvarul a început când aveam 18 ani și a durat până la 21, când, forțată de 2 prietene, am strigat pentru prima dată AJUTOR, autorităților.

Am ajuns în iad pentru că n-am știut ce e raiul

Povestea o veți afla în cartea-mărturie pe care o pregătesc, dar acum vă spun esențialul: am ajuns în iad pentru că n-am știut ce e raiul. Pentru că deși părinții mei m-au iubit, au făcut-o cum au știut ei. Și au știut prea puțin. Prea puţin despre pericolele care ne pasc la tot pasul, despre cum se putea preveni un coşmar şi despre cum aş fi putut rămâne o femeie fără tăieturi pe suflet.

De aceea mă alătur oamenilor minunați din eLiberare, să strigăm împreună AJUTOR!

Mie mi-a fost rușine ani de zile să-l cer, azi vă îndemn pe toți, părinți frumoși, să vă alăturati, pentru ca ai voștri copii să trăiască în siguranță!

Primul pas din acest proiect îl fac azi, invitându-vă pe 11 februarie, orele 18.00, la cafeneaua Therapy, unde îmi voi dona ziua de naștere pentru ca toți copiii României să aibă parte de informare.

Cei care doriți să veniți să ne cunoaștem și să împărtășim dorințe, temeri, răspunsuri și planuri, sunteţi așteptați în strada Sfintii Voievozi, nr. 60 București (Zona Victoriei –  Hotel Moxxa), pentru a vă alătura proiectului.

Am ales să îmi donez ziua pentru că ei au nevoie să cunoască. Și nu pot cunoaște dacă nu există oameni care să le vorbeasca.

Așadar, cei care veniți, prieteni, rude, cunoscuți și necunoscuți, veți veni FĂRĂ CADOURI pentru mine. În locul lor, vă rog fierbinte să donaţi atât cât ați fi cheltuit pe cadoul pentru mine (nu se va ști cine donează și cât, decât dacă doriți să faceți public sau să puneți numele dvs. pe un plic).

Acești bani se vor folosi pentru ca toți copiii României să afle ce înseamnă prevenția. Să cunoască detalii despre cum se pot feri de traficanți.

Voi incerca să organizez GRATUIT, lunar, câte un eveniment în care să răspund, ca terapeut de familie, întrebărilor voastre cu privire la dificultățile cu care vă confruntați ca părinți, în creșterea copiilor voștri. Astfel încât ei să crească frumos și sănătos. 

Ce facem pe 11 februarie?

De la 18 la 19 vom face cunoștință, cei ce nu ne cunoaştem,  vom interacționa unii cu alții, vom servi gustări bz Therapy, și vom povesti.

De la 19.00 la 19.30, Miriam , parte a asociației eLiberare, care vine din Cluj să ne cunoaștem, ne va prezenta viziunea fundației și povestea din spatele poveștii.

De la 19.30-20.00, voi da glas eliberării sufletului meu. Cum am reușit să scap din lanțuri și cum am ajuns, la 32 de Ani, să fiu una din vocile celor ce nu au curajul sa strige AJUTOR!

Mami și tati, indiferent că mă cunoașteți personal sau nu, sau doar mă citiți, vă aștept la un pahar de viață. Iar dacă nu puteţi veni, puteţi dona  AICI orice sumă doriţi, pentru eLiberare.

Continăm seara povestind şi iar povestind, bucurându-ne de viaţă, mulţumind pentru ea şi pentru LIBERTATE!

De asemenea, cei care doriţi să susţineţi campania, o puteţi face schimbându-vă poza de cover cu poza aceasta, alaturi de hashtag-ul #eliberaresi de link-ul catre campanie: https://goo.gl/qmc9Hd .

Invita-ti prietenii sa doneze! 20 RON sunt de ajuns pentru resursele necesare unei lectii de prevenire pentru o clasa intreaga!

Poza este disponibila aici: https://goo.gl/B4NdkE

 

Showing 2 comments

Leave a Comment

0
error: Acest continut este protejat !!