Indignată şi rănită de tot mai desele replici ale creştinilor cu frică de Dumnezeu ce le numesc PROASTE pe femeile care se întorc repetat la acelaşi bărbat care le abuzează, mă aşez la masă cu sufletul meu şi le scriu o scrisoare din partea tuturor acestor PROASTE cărora le place bătaia.

Las la o parte limbajul strict terapeutic, căci şi noi, terapeuţii ăştia, care învățăm în şcoli cum să-i ajutăm emoţional pe ceilalţi, tot oameni suntem. Poţi să citeşti AICI ce înseamnă meseria asta şi cât de „cu mir în frunte” NU suntem faţă de tine, cel ce munceşti în alte domenii.

Aşa că, ce vei citi în minutele următoare e despre viață reală, domnule care dai cu Biblia în păcătoasele astea care îşi merită soarta!

În primul rând, dacă n-ai trecut pe acolo, îţi sugerez să TACI câteva minute şi să mă asculţi!

Continuare AICI.

SURSĂ FOTO: GOOGLE

[ulp id=’C8fFaJbxUq9DpQpZ’]
Comments
 • Lucifer
  Răspunde

  Sunt mai multe de spus…
  În primul rînd, articolul nu are menirea de a mă face să înțeleg. E doar o răbufnire și ca orice răbufnire, nu aduce nimic bun ci doar mărește prăpastia/conflictul/neînțelegerea dintre autor și nenorociții ăia de preoți/pastori. Atitudinea din articol, arată că l-ai înțeles pe Hristos, tot atît cît l-au înțeles și preoții. O să explic în continuare de ce.

  În al doilea rînd, NICIODATĂ, cu Hristos de mînă nu cazi în groapă! Dacă ai căzut în groapă, a fost pentru că în acel moment… nu erai cu Hristos de mînă. De multe ori credem că L-am înțeles, că El ne cere anumite lucruri sau că El e „deacord” cu decizia noastră. Dacă ai fi fost cu Hristos de mînă… El te-ar fi condus și ai fi înțeles ce e mai bine pentru tine. Dar suntem ispitiți de multe ori să „ne urmărăm inima” zicînd că Hristos e în inimă. Nu-l urma pe Hristos prin inimă, urmează-L direct!

  În al treilea rînd, în cazul bietelor femei, nu e vorba că-și merită soarta, nu, nu, nimeni nu merită așa ceva! Dar noi oamenii, facem alegeri, iar alegerile au urmări bune sau rele. Alegerile făcute în Hristos aduc binecuvîntare(și nu mă refer la bani). Alegerile fără El, duc la eșec(căsnicii nefericite) iar asta nu e o condamnare, o judecată ci e o realitate, un adevăr care după ridicare și mîngîiere trebuie acceptat inclusiv de femeile în cauză.În același timp, e o avertizare pentru oricine(fată/băiat) cochetează cu lumea și crede că „merge și așa”. Am fost printre ei și spun cu toată siguranța: neascultarea de Dumnezeu(pentru că El nu forțează, te lasă să alegi) are urmări, urmări la care El privește apoi cu deosebită tristețe. Iar cînd te întorci la El, te primește, că-i face plăcere să mîngîie sufletele zdrobite.
  În al patrulea rînd, e diferență între pastor și păstor. Pastorii sunt investiți de oameni, păstorii de Dumnezeu. În mod normal, un pastor e și păstor, iar păstorul, oile rănite după ce au fugit din turmă, le primește și le ia în brațe. Un pastor dacă nu-i și păstor, e pastor și-atît.
  În al cincilea rînd, Hristos nu va arunca cu piatra, El nu face asta. Va judeca lumea, pe fiecare în funcție de faptele lui, dar condamnarea vine de la propriul păcat, nu de la Hristos.
  Dragă autor, Hristos a fost bun și blînd. A vorbit cu duritate doar acelor care veneau să-l ispitească, să-i pună întrebări capcană să-l „prindă”, ipocriților, celor ce se dădeau sfinți dar nu-i interesau de Dumnezeu. El cunoștea inimile oamenilor, știa cine sînt acei oameni. Dar știi tu că acel pastor/preot care a dat un răspuns ca cele din articol unei femei în cauză, nu e sincer înaintea Creatorului? Știi tu, dacă a fost sau nu doar un moment de neveghere(care nu trebuia să fie, dar toți suntem oameni) sau o zi proastă(și preoții au zile proaste)? Ești tu în măsură să-i contești autoritatea înaintea lui Dumnezeu(dacă o are sau nu, dar tot nu ai de unde ști) doar pentru o greșeală? Sau pentru 5? Sau pentru 100?
  Nu te întreb ca să stărnesc o polemică nici ca să-mi răspunzi. Imaginează-ți cel mai blînd și domol glas și prin el citește întrebările de mai sus, apoi răspunde-ți ție.

  PS: Hristos a murit și pentru femeia prinsă în preacurvie și pentru bărbatul cu care a preacurvit și pentru Baraba și pentru Pilat și pentru Farisei.

Leave a Comment

0
error: Acest continut este protejat !!