5 „ponturi” pentru organizarea unei petreceri surpriza

Subiectul principal al acestor randuri e o prietenă care mi-a salvat viaţa, la propriu, cândva. Pentru ca toti invatam din greseli, m-am gandit ca va prinde bine sa invatati din ale mele. Si din ale celor ce am incercat sa punem la cale o surpriza. Si nu oricui, ci unei persoane mai mult decat suspicioasa. I-ai spune nebuna, daca ai avea curaj. 🙂

Ea, femeia care mi-a schimbat viata intr-o singura bataie de inima, a implinit ieri… 🙂 Cat, va invit pe voi sa presupuneti, daca va intereseaza. Pe mine nu. Si, pentru ca iubitul ei e nu doar iubit, ci si iubitor, se gandeste omu` sa-i arate (alt)cumva ca o iubeste.

Acuma, intre noi fie vorba, sa poti arata iubirea in felul asta, unei vigilente, sa fiu finuta in exprimare, nu e greu. E la limita imposibilului. Vorbeste omul asta cu mine, imi spune ce vrea sa faca si ne punem pe treaba. Numai ca iubirea e irationala. Cum sa se gandeasca omul rational, cand emotiile erau mai mari ca el? Nu pentru ca era prima oara cand ii arata ca o iubeste, dar era prima oara cand trebuia sa fie mai tare ca Cioaca. Sotul Elodiei adica.:)

Asa ca scapa unele detalii si detectivului Colombo i se aprind beculetele. Ce a urmat nu povestesc, ca va indragostiti de ea si ne-o luati! N-ai cum sa nu iubesti nebunia, pur si simplu n-ai cum! Dar cand iubesti, va spun eu ce faci: te internezi –cu nebunul- la casa lui- spitalul de nebuni-, unde altundeva?:)

Asa ca ne-am internat si noi cu ea. Pana s-a facut bine. E pe moment, stim ca va recidiva, numai ca acum am invatat si noi sa fim mai prudenti cu domnia sa:).

Sa nu patiti la fel, va invit sa cititi ce urmeaza:

[ulp id=’PJaB4tHW4igmAbCt’]
  • Nu sterge ultimele apeluri din telefon! Stiu ca e cea mai rationala miscare pentru cel ce iubeste, dar nu uitati: iubirea e cea mai irationala. Si te prinde Colombo!

Lasa un mesaj scurt pe telefon primului complice – nu Facebook, e cel mai inselator, te trezesti cu mesaj de la complice exact cand detectivul e cu tine la masa!- . Scrie-i ceva genul: „Ii organizez o petrecere surpiza lui Rely. Ne intalnim la ora x azi/maine, etc, sa vorbim detaliile. Nu imi raspunde la mesaj.” Ai grija cui trimiti mesajul, sa fie la fel de vigilent la si Colombo, altfel ai stricat tot farmecul. Ajungi ca noi:).

  • Lasa-l pe complicele principal sa se ocupe de tot: sa ii sune pe ceilalti si sa delege fiecaruia cate o sarcina! Daca tu vrei sa le faci pe toate, trebuie sa-ti stergi toate apelurile, cum a facut domnul cu pricina. Si crede-ma, iti trebuie nervi de otel sa rezisti episodului ce urmeaza!:)
  • Cumpara-i cadoul in functie de detaliile pe care le stii despre sarbatorit: daca iti este partener si e putin in stare de criza, ai grija sa nu ti se inchida telefonul exact cand esti la cumparaturi:). Raspunde-i foarte natural, sa nu simta ca esti incurcat. Daca se poate, cumpara-l in timpul programului tau de serviciu, altfel va trebui sa dai explicatii, pe unde ai colindat. Acum, sper ca nu aveti toti parteneri  cu pistolul la tample:). Dar… „just in case”
  • Indiferent ca sarbatoritul vrea sa-si cumpere tort sau nu zice nimic despre acest detaliu, cumpara-i (si) tu! Daca el aduce vorba si tu spui ceva de genul: „Lasa, ca nu e nevoie de tort!”, fie te suspecteaza, fie se simte lezat pentru ca nu iti pasa de aceste detalii. Iar tortul ar trebui sa fie nelipsit de la orice petrecere. Lasa-l sa si-l comande singur si gasesti un moment in care sa-l aduci si pe al tau. (al vostru, depinde de cine organizeaza!)
  • Daca aflati ca sarbatoritul doreste sa isi organizeze singur petrecerea, si totusi si voi vreti sa il surprindeti, nu va descurajati! Organizati ceva in timpul petrecerii lui. Pentru idei, va stau la dispozitie cu sfaturi si sugestii! 🙂 Detaliile si spontaneitatea fac diferenta! Iar iubirea, tocmai pentru ca este atat de irationala, va castiga intotdeauna! Nu aveti idei, de asta exista persoane ca mine!

 ps: pentru cele mai reusite torturi, recomand cofetaria Alice. aici.

Puneti-va aripile de drum, si … la drum cu voi! Aveti treaba! 🙂

[ulp id=’C8fFaJbxUq9DpQpZ’]

Leave a Comment

0
error: Acest continut este protejat !!